Wolfsburg traži kaznu za Diega

Brazilac na transfer listi

Wolfsburg traži kaznu za Diega

Kako javljaju njemački mediji, Brazilac Diego bi mogao drastično biti kažnjen od svog kluba Wolfsburga zbog neprofesionalnog ponašanja.

U Wolfsburgu još uvijek razmišljaju o visini kazne, ali je sigurno da će ona iznositi ili 250.000 eura ili čak pola miliona evropskih novčanica.

Nakon što je Diego prošle sedmice saznao da ga trener Felix Magath izostavio iz prve ekipe za susret sa Hoffenheimom, odlučio je na svoju ruku napustiti momčad, što je izazvalo burne reakcije u  njemačkoj sportskoj javnosti.

Wolfsburg je Diega stavio na transfer listu i za njega traže 10 miliona eura, te su se dali u potragu za njegovom zamjenom, a kako smo već pisali prvi na listi želja trenera Magatha je reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.