Wolfsburg želi Heitingu

Veh pojačava odbrambeni red

Wolfsburg želi Heitingu

Adnan Beganović

Prema pisanju njemačkih medija, Wolfsburgov odbrabeni fudbaler Cristian Zaccardo izrazio je želju za povratkom u Italiju, a momčad naših Misimovića i Džeke već se bacila u potragu za njegovom zamjenom.

Njemački mediji navode da je prvi izbor Armina Veha odbrambeni fudbaler Atletico Madrida, John Heitinga, koji se treneru popularnih Vukova posebno dopada radi toga što može pokriti sve odbrambene pozicije.

Odšteta koju su Nijemci spremni ponuditi španjolskom klubu još uvijek se ne spominje, ali njemački mediji pretpostavljaju da Atletico neće pustiti Heitingu za manje od 10 miliona eura, koliko su ga platili kada su ga doveli iz Ajaxa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.