Woodgate i Dawson propuštaju prvo kolo

Redknapp u problemima

Woodgate i Dawson propuštaju prvo kolo

Edmir Škorić

Trener londonskog Tottenhama na otvaranju engleskog šampionata neće moći računati na Jonathana Woodgatea i Micahela Dawsona. Harry Redknapp ističe kako Spursima neće biti lako bez ova dva igrača.

Zbog ozljede prepone na početak prvenstva morat će pričekati Jonathan Woodgate, unatoč činjenici da je bivšem igraču Reala stanje poboljšano. Tottenhamov trener Harry Redknapp nadao se da će njegov štoper biti spreman za prvo kolo Premiershipa, no specijalisti iz SDA-a uvjerili su ga da, ipak, neće moći računati na njega.

Osim Woodgatea, Michael Dawson također ima zdravstvenih problema i neće biti spreman za prvu utakmicu šampionata.

"Realno, ne vidim Michalea i Jonathana spremne za početak sezone. Neće nam biti lako bez njih."

Tottenham je jučer poražen od Južne Kine rezultatom 2:0, a Robbie Keane, Pavlyuchenko i Aron Lennon pošteno su se namašili.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.