Woodgate se vraća do kraja sezone

Woodgate se vraća do kraja sezone

Edmir Škorić

Premda se nagovještavalo kako će propustiti čitavu sezonu zbog teške povrede, stoper Tottenhama Jonathan Woodgate mogao bi zaigrati do kraja iste, tvrdi menadžer kluba Harry Redknapp.

Štoviše, početkom sezone pričalo se i o mogućem povlačenju Woodgatea iz nogometa, kada nije bio uvršten među 25 igrača koji su registrovani za Premiership. Sada, pak, Woodgate sasvim dobro napreduje.

"To je sjajno za njega. Ovo je prvi put u 18 mjeseci da je ugledao malo svjetla na kraju tunela", kazao je Redknapp, uz dodatak kako bi ipak mogao zaigrati do kraja sezone.

"Nastavi li ovako napredovati, mogao bi zaigrati do kraja sezone".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.