Xabi Alonso se oprašta od Redsa
Xabi Alonso

Španac odlazi sa Anfielda

Xabi Alonso se oprašta od Redsa

Liverpool je postavio cijenu od 35 miliona funti za reprezentativca Španije Xabi Alonsa, koji je odlučio napustiti Anfield Road.

Engleski mediji objavili su vijest da se Xabi jučer oprostio od nekih članova sgtručnog štaba Liverpoola, uvjeren da naredne sezone neće više nositi dres Redsa.

Međutim, Real Madrid, koji je jedini do sada pokazao interesovanje za ovog defanzivnog veznog, još uvijek na adresu Liverpoola nije poslao zvaničnu ponudu.

Alonsove veze sa trenerom Liverpoola Rafaelom Benitezom poprilično su narušene nakon što je španski stručnjak odlučio u klub dovesti Garetha Barrya. Iako Benitez želi zadržati Xabija na Anfieldu, Španac je odlučio da neostane na Anfieldu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.