Yaya Toure: Mancini je bolji od Guardiole

Nakon Ibrahimovića, oglasio se i Yaya Toure

Yaya Toure: Mancini je bolji od Guardiole

Nakon što je, svojevremeno, Zlatan Ibrahimović kritikovao trenera Barcelone, Pepa Guardiolu i njegov način rada, oglasio se i Yaya Toure, također bivši fudbaler Blaugrane:


"Mancini je iskusniji i mnogo više je u kontaktu sa igračima. Svi žele da rade sa njim, jer stvari drži, savršeno, pod kontrolom." rekao je mlađi od braće Toure, dodavši:

"Guardiola? Manicini mnogo više razgovara sa igračima. Naravno, fudbaleri Barcelone sada ne govore ništa, ali pitajte one koji su napustili klub šta misle o Guardioli, poput Ibrahimovića." rekao je Yaya Toure.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.