Yaya Toure ostaje u Barceloni
Yaya Toure

Yaya Toure ostaje u Barceloni

Vezni fudbaler Barcelone Yaya Toure trebao bi do kraja sedmice potpisati novi ugovor sa prvakom Evrope i na taj način okončati sve špekulacije oko svoje budućnosti.

Toureov menadžer Dimitri Seluk je priznao kako je ranije u pregovorima bilo poteškoća, ali je dodao kako su došli do dogovora koji bi trebao zadovoljiti obje strane.

"Znamo zahtjeve i prijedloge obje strane i najveći dio je riješen. Put do dogovora nije bio lagan u posljednjih nekoliko sedmica, ali Barcelona je shvatila da je Yaya važan član momčadi i jako cijene njegove vrijednosti." rekao je Seluk.

Ovo vjerovatno znači i da će Barcelona odustati od pokušaja dovođenja Javiera Mascherana, koji će tako najvjerovatnije produžiti ugovor sa Liverpoolom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.