Yepes: Gomes je spasio Tottenham

Yepes: Gomes je spasio Tottenham

Edmir Škorić

Milanov iskusni stoper Mario Yepes ističe kako je Gomes senzacionalnim odbranama spasio Tottenham.

Iako je Milan imao nešto bolje prilike na sinoćnjoj poprilično dosadnoj i gruboj utakmici, Tottenham je uspio doći do pobjede. Aaron Lennon je povukao kontranapad, prošao upravo Yepesa, potom uposlio Croucha koji pogađa praznu mrežu Rossonera.

"Malo sam zabrinut. Sada je postalo puno teže, ali moramo otići u London da pobijedimo. Neće biti nimalo lako, atmosfera će biti strana, ali moramo pokazati zašto smo lideri svog prvenstva", kazao je Yepes, dodavši:

"Golom Croucha smo platili pogrešku. Za nas je ovo nepravedan rezultat, jer smo mi imali bolje šanse. Ako Milan u drugoj utakmici povede s 1:0, onda će se sve u potpunosti promijeniti. Gomes je bio senzacionalan sinoć, igrač koji je spasio svoju momčad".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti