Yepes potpisao za Milan

La Gazetta dello Sport tvrdi

Yepes potpisao za Milan

Edmir Škorić

Mario Yepes, trenutni štoper Chieva iz Verone, potpisao je za AC Milan, bar tako tvrde italijanski mediji.

Milan je ove sezone tražio promjene u zadnjoj liniji, a najviše se špekuliralo o dolasko danskog štopera Simon Kjaera iz Palerma. Ipak, čini se kako su Rossoneri potpisali dvogodišnji ugovor vrijedan 900.000 eura po sezoni sa Mario Yepesom, igračem Chieva.

34-godišnjak je jedan od ponajboljih igrača tima iz Verone, a 2008. godine stigao je iz Francuske, gdje je nosio dres Nanatesa i PSG-a. Yepesu ugovor ističe ovog ljeta, a La Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Milan danas okončao posao i kako će se nakon SP-a igrač pridružiti Milanu.

Nagađa se kako će klub u ljetnom prelaznom roku napustiti veterani Kakhaber Kaladze, Giuseppe Favalli i Massimo Oddo. Milan, dakle, nastavlja politiku Berlusconija, pa na San Siro stižu igrači sa 30 i kusur godina. Izuzetak je, svakakako, Brazilac Thiago Silva.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije