Young Boys za Lulića traži 3.5 miliona eura

Lazio slaže ekipu za narednu sezonu

Young Boys za Lulića traži 3.5 miliona eura

Adnan Beganović

Čelnici Lazia odlučili su pojačati ekipu za narednu sezonu, a nove akvizicije rimske momčadi, bar prema pisanju talijanskih medija biće Miroslav Klose i naš reprezentativac Senad Lulić.

Talijanski mediji pišu da će se nekadašnji igrač Bayerna, Miroslav Klose, sutra sastati sa čelnicima nebesko - plavih i da će potpisati ugovor vrijedan 1.8 miliona eura po sezoni.

Odmah nakon što završe posao sa Kloseom, čelnici Lazija krenut će u realizaciju Lulićevog transfera.

Talijanski mediji navode da će se čelnici talijanske momčadi ubrzo sastati sa čelnicima Young Boysa kako bi dogovorili odštetu, koja bar zasad iznosi 3.5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti