Yuichi Nishimura nova internet senzacija

Svi mu se smiju

Yuichi Nishimura nova internet senzacija

Japanac koji je sudio utakmicu Brazila i Hrvatske obilježio je prvi dan Svjetskog prvenstva. Nažalost, neslavno se proslavio svojim odlukama koje su bile na štetu naših zapadnih susjeda.

Iz tog razloga, javnost u Hrvatskoj je ogorčena baš kao i igrači i selektor Kovač. Međutim, nisu samo oni vidjeli sudijsku lakrdiju. Vidio je cijeli svijet, jer šale koje se zbijaju na račun Nishimure ne dolaze samo sa Balkana. Cijeli svijet se smije Nishimuri, u Photoshopu mu oblače brazilski dres, stavljaju mu naočale, crtaju mu bijeli štap...

Najviše provokacija dolazi iz Hrvatske gdje je osnovana Facebook grupa "Humanitarna akcija: Kupimo japanskom sucu naočale" koja ima 67 hiljada fanova, a taj broj se povećava doslovno iz sekunde u sekund. 

Komentare, naravno, nismo željeli prenositi jer ne morate ih ni pročitati da biste pretpostavili kakvog su karaktera. Zato ćemo s vama u galeriji podijeliti slike koje su nas nasmijale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.