Za Aršavina nije bilo ponuda

Za Aršavina nije bilo ponuda

Edmir Škorić

Agent ruskog reprezentativca Andreja Aršavina nije se ustručavao reći kako još nema niti jedne ponude za njegovog klijenta.

Aršavin već neko vrijeme nije u početnoj postavi Arsenala te se dosta pisalo o njegovom povratku u Rusiju, odnosno eventualnom transferu u Zenit ili Anži.

Premda je zimski prijelazni rok u Rusiji još uvijek otvoren, Aršavinov agent Phil Smith uvjeren je da će 30-godišnji veznajk ostati na Emiratesu. Razlog tome je činjenica da nije bilo nijedne ponude...

"Nije bilo službenog pristupa za Aršavina i nema nijedne ponude. U klubu su rekli da žele zadržati Aršavina i igrač se također izjasnio da želi ostati", kazao je Smit za Sovetsky Sport, dodavši:

"Mislim da to nije tema. Istina da je ruski prijelazni rok još otvoren, ali zatvoren je u Evropi. Nije uobičajeno za klub da prodaje igrače u ovom trenutku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.