Za Čolića nema mjesta u Čeliku?!
Elvir Čolić ponovo posuđen Veležu

Sjajan igrač posuđen Veležu

Za Čolića nema mjesta u Čeliku?!

Zavjesa na predstavu o statusu Elvira Čolića danas je konačno spuštena. Jedan od najboljih igrača proljetnog dijela Premijer lige BiH, u protekloj sezoni i novopečeni reprezentativac, ponovo će nositi dres Veleža.

Iako je tokom prelaznog roka nogometni klub Čelik napustilo osam standardnih prvotimaca i tri rezervna igrača, dovedena su samo tri pojačanja, to nije bilo dovoljno Upravi Čelika da novog «Ćirinog ljubimca» ostavi na Bilinom polju.

UO Čelika je odlučio da ovog sjajnog fudbalera ipak pošalje «na kaljenje»,  zajedno sa nekoliko juniora, kako bi se ponovo dokazivao i tresao mreže u drugom dresu. Tako će na radost svih Rođenih Čolić naredne sezone ponovo igrati za Velež kao posuđeni igrač Čelika.

Čolić je prošle sezone sa Čelikom potpisao trogodišnji ugovor. Nakon samo jedne polusezone, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, UO Čelika poslao je ovog igrača na posudbu u Velež - direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

Čolić je u Veležu postao najbolji igrač proljetnog dijela prvenstva, a da apsurd bude još veći golovi i asistencije ovog igrača odlučile su pobjednika u direktnom meču ova dva rivala.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.