Za Lopeza završena sezona

Za Lopeza završena sezona

Za argentinskog napadača u redovima Lyona Lisandra Lopeza ova sezone je već završena. Lopez se povrijedio sinoć u derbiju francuskog prvenstva protiv Marseillea i neće igrati posljednje četiri utakmice.

Najbolji igrač Lavova je povrijedio prepone, pa je u 76. minuti morao napustiti teren. Do kraja sezone u Ligue 1 ostalo je još četiri kola, a Lyon je trenutno treći sa sedam bodova zaostatka za liderom Lilleom.

U dosadašnjem toku prvenstva 28-godišnji napadač tima sa Gerlanda postigao je 16 golova, dok je u Ligi prvaka dva puta bio strijelac. Nema sumnje da će njegova povreda biti veliki hendikep za Lyon iako je ostalo malo do kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.