"Za mene ovo nije obična utakmica"

Salihamidžić uoči duela Wolfsburga i Bayerna

"Za mene ovo nije obična utakmica"

Adnan Beganović

U 2. kolu Bundeslige Wolfsburg će na svom terenu snage odmjeriti sa Bayernom. U  dresu Vukova od ove sezone igra i bh. internacionalac Hasdan Salihamidžić, koji je slavu stekao u Bayernu, a kako sam kaže, jako je nestpljiv pred pomenuti duel.

"Ne želim lagati. Ova utakmica za mene nije kao i svaka druga. Uzbuđen sam i s nestrpljeenjem očekujem prvi sudijski zvižduk", rekao je Salihamidžić za njemačke medije.

"U Munchenu još uvijek imam mnogo prijatelja i nakon završetka karijere ću najvjerovatnije živjeti u tom gradu", dodao je bh. internacionalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti