Za Pastorea stigla ponuda teška 50 mil. eura

Klupski predsjednik Maurizio Zamparini otkriva

Za Pastorea stigla ponuda teška 50 mil. eura

Edmir Škorić

Javier Pastore se već duže vrijeme "povlači" po svjetskim medijima, želja je brojnih klubova, a predsjednik Palerma Maurizio Zamparini tvrdi kako ima ponudu tešku 50 miliona eura za svog argentinskog veznjaka.

Chelsea, Barcelona, Real Madrid i Manchester City samo su jedan broj klubova koji se "otimaju" za potpis Pastorea, no nije poznato koji klub je za Argentica poslao ponudu od 50 miliona eura.

"Dobili smo ponudu vrijednu 50 miliona eura za Pastorea, no još uvijek nismo odogovorili na nju", rekao je Zamparini.

Pastore je prvi strijelac Sicilijanaca sa deset golova u Seriji A. Male su šanse da će ljeto provesti u Palermu, obzirom na ogroman interes nogometnih "divova".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.