Subašić na pripremama u Čitluku

"Za sada ne razmišljam o odlasku, ali..."

Adnan Beganović

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Subašić nalazi se na pripremama svog kluba Olimpica i kako kaže, za sada ne razmišlja previše o odlasku.

"U posljednje se vrijeme zaista mnogo špekuliše oko mog transfera, ali ne želim da na to trošim vrijeme. Sada sam tu, na pripremama sa Olimpicom, pa ćemo vidjeti šta će biti", kaže Subašić.

Ukoliko ostane u Olimpicu, Subašić želi sa ovom ekipom izboriti plasman u evropska takmičenja.

"Naše ambicije su izlazak na evropsku scenu, a to možemo prije svega ostvariti kroz Kup, gdje smo se plasirali u polufinale. Mislim da imamo snage za to i das ćemo svi, a i ja ukoliko ostanem član Olimpica, dati sve od sebe da Olimpic odvedemo u Evropu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.