Za sada samo jedan odlazak iz FK Borac

Golman napustio Banjalučane

Za sada samo jedan odlazak iz FK Borac

A. Čaušević

FK Borac je odigrao sjajan jesenji dio sezone i na proljeće bi se trebao boriti za titulu u povratničkoj sezoni u Premijer ligu. 

Sigurno će i igrački kadar Borca pretrpiti određene promjene, a mjesec nakon završetka prvog dijela sezone ekipu je napustio samo jedan igrač.

Naime, član popularnog Velikana iz Platonove više neće biti 24-godišnji golman Nemanja Trkulja koji je svojevremeno bio član i U21 selekcije BiH.

Trkulji je istekao ugovor s Borcem i odlučio je da potraži novi klub gdje će imati priliku da brani jer je u banjalučkom timu uglavnom bio u sjeni svojih konkurenata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, prozivka Borca je zakazana za 12. januar. Glavni dio priprema će biti obavljen u Turskoj, a generalka je zakazana za 15. februar protiv Čelika na Bilinom polju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi