Za Sahina sezona gotova?

Za Sahina sezona gotova?

Vezista Borussije Dortmund Nuri Šahin doživio je povredu na današnjoj utakmici protiv Freiburga i morao je napustiti teren u 28. minuti utakmice koju je njegova ekipa dobila sa 3:0.

Još je neizvjesno koliko će turski reprezentativac pauzirati, najcrnje prognoze govore čak i da je sezona za njega završena, ali je zasad izvjesno samo da će propustiti narednu utakmicu protiv Borussije Monchengladbach.

Mladi veznjak je ove sezone bio jedan od najboljih igrača lidera na tabeli Bundeslige, pa je na njega oko bacilo nekoliko evropskih velikana. Među najkonkretnijim se čine Real Madrid i Inter.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.