Za Spahića se raspituje Lyon

Kapiten Zmajeva sve bliže odlasku iz Montpelliera

Za Spahića se raspituje Lyon

Adnan Beganović

Kapiten naše reprezentacije Emir Spahić na ljeto će najvjerovatnije napustiti Montpellier, a kao njegova nova destinacija u pojedinim francuskim medijima u posljednje vrijeme spominje se i Lyon našeg Miralema Pjanića.

Kapiten Zmajeva, bar prema pisanju francuskih medija, broji posljednje dane u Montpellieru, a u prilog ovoj tvrdnji ide i podatak da su čelnici njegovog sadašnjeg kluba stupili u kontakt sa odbrambenim fudbalerom Nancyja Andreom Luizom, kojem na ljeto ističe ugovor.

Spahić je u posljednje vrijeme povezivan sa mnogim klubovima, između ostalog i sa Arsenalom i Aston Villom, a portal Toutmontpellier navodi da su za našeg kapitena zainteresirani i čelnici Lyona.

Navodno Spahića vide kao zamjenu za Crisa, koji nije u najboljim odnosima sa trenerom Claude Puelom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.