Argentinski defanzivac nakon utakmice sa BiH

Zabaleta: Čestitke i uživajte u Brazilu naredne godine

Reprezentacija Bosne i Herecegovine sinoć je u St. Louisu poražena od Argentine u prijateljskom duelu rezultatom 2:0. 

Nakon utakmice imali smo priliku razgovarati sa fudbalerom Manchester Cityja, Pablom Zabaletom koji je čestitao našem najboljem timu odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil. 

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Bilo je važno pobijediti večeras. Igrali smo protiv jako dobre reprezentacije. Bila je to zadnja utakmica u 2013. godini i dobro je da smo pobjedom okončali ovu godinu," riječi su Zabalete.

"Bosna i Hercegovina je jako dobra reprezentacija. Imaju nekoliko dobrih individualaca. Poznajem jako dobro Edina Džeku i mislim da je on najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine. Igrat će prvi put na SP i mislim da im treba čestitati na tome. Uživajte u tome," završio je Zabaleta.

Defanzivac Građana već je mislima u narednoj utakmici sa Tottenhamom. Sa svojim saigračem iz ekipe, našim reprezentativcem Edinom Džekom nije imao priliku razgovarati prije ovog duela. "Nisam se čuo sa Edinom prije utakmice. Razgovarali smo nakon utakmice. Nadam se da ćemo se vidjeti već sutra u Manchesteru. Sada nas očekuje važna utakmica u nedjelju protiv Tottenhama," završio je Zabaleta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.