Zabaleta: Messija mnogo interesuje Manchester City

Argentinac o svom sunarodnjaku

Zabaleta: Messija mnogo interesuje Manchester City

Pablo Zabaleta u Manchester City stigao je prije pet godina, a za klub je već odigrao 175 utakmica. 

Zabaleta je došao u City 2008. godine za 7.8 miliona eura. Dok je igrao u Espanyolu Argentinac se mnogo družio sa svojim sunarodnjakom Lionelom Messijem. Zabaleta kaže kako je ostao u kontaktu sa Messijem, te da sa fudbalerom Barcelone često priča upravo o Manchester Cityju. 

"Kada smo obojica živjeli u Barceloni bili smo jako bliski prijatelji. Mislim da je dva dana nakon mog potpisa za City u javnost stigla vijest da je Sheikh Mansour kupio klub. Lionel uvijek kaže kako sam u pravo vrijeme otišao. Mnogo ga interesuje City. Često pričamo o Manchesteru i mom trenutnom klubu," rekao je Zabaleta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije