Zabaleta na izlaznim vratima Cityja

Stigla ponuda iz Intera

Zabaleta na izlaznim vratima Cityja

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Pablo Zabaleta u januaru će najvjerovatnije napustiti Manchester City.

Od dolaska Pepa Guardiole na klupu Cityja Zabaleta i nema mnogo prilike za igru. Iako je španski stručnjak izjavio da je Zabaleta važan dio njegove ekipe postalo je jasno da je Argentinac pao u drugi plan.

Ovaj 31-godišnji fudbaler je ovog ljeta odlučio da ostane na Etihadu jer je dobio obećanje od Guardiole da će igrati, ali se brzo predomislio. Engleski mediji prenose da je argentinski fudbaler dobio ponudu Intera, te da bi već u januaru mogao preseliti na Meazzu.

Dodatni razlog za odlazak mogao bi biti i to što nije dobio novi ugovor od kluba koji je tražio prije nekoliko mjeseci. Zabaletin sadašnji ugovor s Građanima ističe na ljeto 2018. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti