Zabaleta poštuje Zmajeve, Belgiju vidi kao iznenađenje

Samo riječi hvale za BiH

Zabaleta poštuje Zmajeve, Belgiju vidi kao iznenađenje

Adnan Beganović

Fudbaler Manchester Cityja i argentinski reprezentativac, Pablo Zabaleta, u razgovoru za argentinske medije pohvalio je naš nacionalni tim.

Fudbalska reprezentacija Argentine smotru najboljih svjetskih selekcija otvorit će susretom sa Bosnom i Hercegovinom, a Zabaleta za našu reprezentaciju ima samo riječi hvale.

"Neće nam biti lako u duelu sa Bosnom i Hercegovinom. BiH je suparnik prema kojem imamo puno poštovanje. Od Irana i Nigerije smo kvalitetniji, no moramo biti na svom nivou", izjavio je Zabaleta.

"Kandidati za titulu su standardni, a iznenađenje može biti Belgija, koja ima dobru i mladu momčad", dodao je Džekin saigrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.