Zabilježen zemljotres u Meksiko Cityju nakon gola protiv Njemačke

Veliko slavlje Meksikanaca

Zabilježen zemljotres u Meksiko Cityju nakon gola protiv Njemačke

Endin Čaušević

Reprezentacija Meksika napravila je veliko iznenađenje pobjedom protiv Njemačke (1:0) u prvom kolu grupne faze Mundijala u Rusiji.

Meksikanci su danas izašli hrabro na megdan aktuelnim prvacima svijeta i na kraju su priredili veliko iznenađenje jer su slavili sa 1:0. Jedini gol na ovom meču vidjeli smo u 35. minuti kada je Lozano savladao Neuera za veliko slavlje meksičkih navijača.

Naravno, ovaj meč pomno se pratio u Meksiku, a zanimljivo je da su Meksikanci prouzrokovali manji zemljotres u Meksiko Cityju nakon što je Lozano postigao gol za ovaj tim. To dovoljno govori kakvo slavlje je bilo nakon što je Meksiko poveo protiv prvaka svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi