Zabio golčinu, pa onda otišao do navijača i popio pivo

Kennedy u centru pažnje

Zabio golčinu, pa onda otišao do navijača i popio pivo

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Ajaxa, Kennedy Bakircioglu, našao se u centru pažnje nakon utakmice švedskog prvenstva između Hammarbyja i Goteborga.

Ovaj 37-godišnji fudbaler vratio se u Hammarby u kojem je počeo karijeru nakon što je nastupao za Twente, Ajax i Racing Santander. Kennedy je došao u centar pažnje ovog vikenda jer je u pobjedi protiv Goteborga (3:0) postigao sjajan gol.

Međutim, gol je pao u drugi plan nakon što je Kennedy proslavom zaludio navijače. On je otišao do tribine gdje su najvatreniji navijači Hammarbyja, a zatim je popio pivo, te nastavio utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti