Zabio mu četiri gola, pa mu se izvinjavao nakon utakmice

Salah u životnoj formi

Zabio mu četiri gola, pa mu se izvinjavao nakon utakmice

E. Čaušević

Liverpool je jučer na domaćem terenu deklasirao Watford sa 5:0 u meču 31. kola Premiershipa, a još jednu fantastičnu utakmicu odigrao je Mohamed Salah.

Egipćanin je na jučerašnjem meču postigao čak četiri gola i još jednom pokazao da se nalazi u životnoj formi. Salah lagano ide prema titulu najboljeg strijelca u Engleskoj, a u prilog mu ide činjenica da se povrijedio Harry Kane koji ga je pratio u stopu.

Salah je i jučer oduševio javnost u Engleskoj i pokazao koliko je skroman. Naime, nakon što je utakmice završila igrač Liverpoola prišao je golmanu protivničke ekipe Orestisu Karnezisu i jednostavno mu se izvinio što mu je dao čak četiri gola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Gdje ste vidili da se izvinjava?
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi