Zaboravite ljepotice i koreografije, svi su "buljili" u ovog navijača Rusije

Ako se neko isticao na Mundijalu, onda je to on

Zaboravite ljepotice i koreografije, svi su "buljili" u ovog navijača Rusije

Reprezentacije Egipta i Saudijske Arabije su upravo završile svoj "oproštajni" susret grupe A. Saudijci su slavili sa 2:1, ali su obje selekcije već u grupi završile svoj nastup u Rusiji.

Bilo je na terenu Volgograd Arene dosta zanimljivih poteza, ali zanimljivo je bilo i na tribinama. Naime, jedan navijač Rusije koji se pojavio na ovoj utakmici privukao je pažnju čitavog stadiona.

U moru ljepotica na tribinama i različitih koreografija, ovaj "korpulentni" navijač je možda najzanimljivija pojava na Mundijalu do sada, a oduševio je i fotografe koji nisu oklijevali da zabilježe njegovo prisustvo na Volgograd Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi