Zaboravljeni Cerci konačno našao novi klub?

Ima dobru ponudu Lazija

Zaboravljeni Cerci konačno našao novi klub?

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Torina, Alessio Cerci, nakon posudbe u Milanu i Genovi ovog ljeta vratio se u Atletico Madrid.

Cerci je u Atletico Madrid prešao u ljeto 2014. godine iz Torina, ali se ispostavilo da je to jako loš potez za italijanskog fudbalera. Ovaj igrač igrao je na posudbama u Milanu i Genovi, ali nije uspio uvjeriti čelnike ovih klubova da otkupe njegov ugovor.

Nakon što se ovog ljeta vratio u Madrid, Cerci utakmice većinom posmatra sa tribina. Italijanski mediji navode da će Cerci već u januaru napustiti španski klub, te da će se najvjerovatnije ponovo vratiti u Italiju.

Navodno, Cerci ima ponudu Lazija i Bologne da dođe na posudu do kraja sezone. Ipak, Cerci ce najvjerovatnije izabrati Lazio koji mu je obećao da će mu ponuditi ugovor na kraju ove sezone jer mu ističe ugovor sa Atletico Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi