Zaccardo napušta Wolfsburg

Zaccardo napušta Wolfsburg

Cristian Zaccardo spreman je napustiti redove njemačkog prvaka Wolfsburga, nakon što je trener Armin Veh odlučio kako mu ovaj igrač nije potreban.

Na novi klub Zaccardo, međutim, neće morati dugo čekati. Juventus je već stupio u kontakt sa Wolfsburgom, kojeg planira dovesti u Torino kao zamjenu za Zdeneka Grygeru. Juve želi Zaccarda na posudbu, sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Zaccardo se pridružio našima Edinu Džeki i Zvjezdanu Misimoviću prošlog ljeta iz redova Palerma, ali se nije uspio nametnuti ni tadašnjem treneru Felxu Magathu, ali ni sadašnjem Arminu Vehu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.