Zaccheroni: PSG bi bio dobar za Hondu

Zaccheroni: PSG bi bio dobar za Hondu

E. Škorić

Japanski selektor Alberto Zaccheroni vjeruej da bi bilo sjajno za Keisukea Hondu, veznjaka CSKA Moskve, da pređe u PSG.

Bogati pariški klub dovodi koga poželi obzirom na financijsku situaciju, a na listi mnogobrojnih želja je i Japanac Keisuke Honda, član moskovskog CSKA. Sve je izglednije, skoro pa službeno, da će PSG za trenera imenovati Carla Ancelottija.

Bivši Milanov  trener svojevremeno je na San Siru želio dovesti Hondu, bivšeg igrača holandskog Venloa. Sada bi mogao ostvariti taj transfer.

"PSG bi bio dobar izbor za Hondu. U tom klubu bi on bio u mogućnosti da dostigne novu razinu u svojoj igri", rekao je Zaccheroni za France Football, dodavši:

"Na neki način će napraviti novi početak. Siguran sam da ne bi razočarao Carla Ancelottija. Honda ima puno kvaliteta, uključujući sjajne pucačke sposobnosti".

Honda se u Moskvu doselio u zimu 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.