Zaccheroni: Razočaran sam rezultatom

Trener Juventusa

Zaccheroni: Razočaran sam rezultatom

Edmir Škorić

Iako je Juventus na svom stadionu ispratio Fulham s 3:1 u prvoj utakmici osmine finala Europa lige, trener Stare dame Alberto Zaccheroni je "razočaran što rezultat nije bio veći".

Stara dama je napravila dobar rezultat u prvom susretu osmine finala Europa lige protiv engleskog Fulhama. Golovima Leggrotagliea i Zebine poveli su sa 2:0, gosti smanjili preko Euhie, ali je do kraja uvjerljivu pobjedu Torinezima donio David Trezeguet. Svi golovi postignuti su u prvih 45 minuta.

"Fulham je ove sezone uspješan na domaćem terenu, pa smo znali da je ovo jako važna utakmica. S obzirom na način igranja moje momčadi, razočaran sam što rezultat nije bio veći u našu korist. U Londonu ćemo se suprostaviti nepredvidivoj ekipi", kazao je Zaccheroni po završetku sinoćnje utakmice.

"Najvažnije mi je jedinstvo momčadi, tako da napadaju i brane se zajedno. Večeras sam imao priliku to i vdijeti", dodaje italijanski stručnjak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti