Zadali novi udarac: Inter više ne štedi Brozovića

Zaustavljeni pregovori oko novog ugovora

Zadali novi udarac: Inter više ne štedi Brozovića

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nalazi se na udaru čelnika i trenera Intera.

Brozović nije bio u sastavu za meč protiv Juventusa, a preko društvenih mreža poručio je navijačima da nije bilo razloga da trener ne računa na njegove usluge. Nakon toga oglasio se i potpredsjednik Intera, Javier Zanetti, koji je poručio da se ovakvo ponašanje Brozovića neće tolerisati.

Inter večeras igra u gostima protiv Empolija, a Brozović će propustiti i ovu utakmicu. Ipak, to nije kraj lošim vijestima za hrvatskog reprezentativca. Naime, čelnici kluba odlučili su da zaustave progovore oko novog ugovora koji je skoro bio spreman.

Poznato je da je Brozović bi ona listi želja Juventusa, ali je na kraju odlučio ostati u Interu. Međutim, čini se da je ljubav između Brozovića i Intera pukla, te da će Hrvat već u januaru napustiti Meazzu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi