"Zadovoljan sam, ali imamo za čim žaliti"

Vučina Šćepanović nakon remija sa Slobodom

"Zadovoljan sam, ali imamo za čim žaliti"

Sarajevo je u okviru 18. kola Premijer lige odigralo bez golova sa Slobodm na Tušnju. Vučina Šćepanović, veznjak bordo tima, zadovoljan je bodom, ali ističe da se ima i za čim žaliti.

Šćepanović kaže kako je rezultat ovog susreta realan, ali također da Sarajevo može žaliti što nije uzelo puno plijen, jer Sloboda nije igrala kao inače na Tušnju.

"Prvo poluvrijeme smo imali veći posjed lopte i izglednije šanse, dok je u drugom dijelu bilo obrnuto. Mogli smo pobijediti, ali isto tako i izgubiti, sve u svemu rezultat ove utakmice je realan", rekao je Šćepanović za SportSport.ba, dodavši:

"Ipak smatram da možemo žaliti što nismo osvojili sva tri boda. Znamo svi da Sloboda agresivnije igra kod kuće, ali to nije bio slučaj u ovoj utakmici. Bili su korektni i moglo se igrati. Međutim, svaki bod nam je bitan u borbi za plasmanom u Evropu, tako da možemo biti zadovoljni"

"Sada idemo Zrinjskom koji je u veoma nezgodnoj situaciji, pod imperativom su pobjede. Idemo se nadigravati i pokušati tu osvojiti puni plijen", osvrnuo se veznjak bordo tima za kraj razgovora na naredno gostovanje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.