Zadro: Korektno smo se rastali

Nakon što dogovor sa Sarajevom nije postignut

Zadro: Korektno smo se rastali

Adnan Beganović

Vlado Zadro bivši fudbaler Zrinjskog i Zagreba nije uspio dogovoriti saradnju sa FK Sarajevo. 

Zadro je došao na insistiranje šefa stručnog štaba Dragana Jovića sa kojim je sarađivao u redovima Plemića na pripreme u Opatiju. No međutim kada se trebao finalizirati ugovor nije došlo do konačnog dogovora između igrača i kluba. 

 

"Došao sam u Opatiju na pripreme, na insistiranje Dragana Jovića mog nekadašnjeg trenera iz Zrinjskog. Međutim po povratku u Sarajevo kada smo sjeli za stol nismo uspjeli postići konačan dogovor. Korektno smo se rastali, a ja Sarajevu želim sve najbolje u nastavku sezone. Što se tiče novog kluba nadam se da ću do kraja mjeseca pronaći angažman," rekao je za naš portal Vlado Zadro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.