Zahia Dehar predstavila kolekciju rublja

Riberyjeva dama ponovo u akciji

Zahia Dehar predstavila kolekciju rublja

M. Skaka

Zahia Dehar sa 17 godina stekla je slavu kada se saznalo da su za njenu maloljetnu ljubav, Frank Ribery i kolege iz francuske reprezentacije plaćali po 2000 funti na noć, a već sa 19 uzdrmala je svijet mode vlastitom kolekcijom donjeg rublja.

Riberyjeva mlada eskort dama  predstavila je svoju kolekciju na pariskom Fashion Weeku krajem protekle sedmice u spektakularnom Palais de Chaillotu.

Goste su na ulazu dočekale figure golog tijela Deharove u prirodnoj veličini, a služile su se slastice od ružičaste čokolade, također u obliku domaćice.

Da se radi o zaista značajnom događaju u svijetu mode govori i podatak da je fotografije za kolekciju radio Karl Lagerfeld. Ipak, Lagerfeld se jasno ogradio: "Nemam ništa sa  ovom kolekcijom.", rekao je medijima.



Vrijedi spomenuti da se Ribery i kolege iz reprezentacije nisu pojavili na ovom predstavljanju kolekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.