Zahija "ruši život" Riberyju i Benzemi?

Francuskom dvojcu prijeti zatvorska kazna

Zahija "ruši život" Riberyju i Benzemi?

Edmir Škorić

Francuske reprezentativci Francka Riberyja i Karima Benzemu, ispitala je francuska policija u Parizu, zbog korištenja usluga maloljetne prostitutke.

Istražni sudija je pozvao obavijesni razgovor sa francuskim reprezentativnim dvojcem, koji su imali avanturu sa tada 17-godišnjom Marokankom Zahijom Dehar.

Zahija je svoj iskaz predala policiji prije nekoliko mjeseci, a Ribery i Benzema bi, budu li optuženi za poticanje maloljetnice na seks i plaćanje za samu uslugu, mogli završiti u zatvoru i to od tri godine, te novčanu kaznu od 45 hiljada eura.

Naravno, takva kazna se odnosi samo ako su igrači Bayerna i madridskog Reala znali za maloljetne godine marokanske prostitutke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.