Zahirović i Višća optimisti pred Argentinu
Foto: ns/fs bih

Optimistične izjave

Zahirović i Višća optimisti pred Argentinu

Midhat Šljivak

Adnan Zahirović i Edin Višća optimisti su pred susret naše selekcije s Argentinom.

Veznjaci našeg nacionalnog tima smatraju kako naša selekcija uz dobru igru može do pozitivnog rezultata, pa čak i do pobjede.

"Sigurno će biti dobra utakmica. Svi znamo s kakvim igračima oni raspolažu, ali isto tako mi možemo svima da pariramo. Ako dobro odigramo nadam se pobjedi", rekao je Adnan Zahirović.

Optimističan je Edin Višća...

"Nakon plasmana na SP  jedna veoma  dobra provjera nam je utakmica protiv Argentine. Očekujem prije svega dobru atmosferu i podršku navijača. Mislim da je važno da svi igrači nakon ovog susreta ostanu zdravi, jer sam siguran da će „izgarati“ na terenu. Siguran sam da će svi dati svoj maksimum i da možemo ostvariti povoljan rezultat", dodao je Edin Višća u razgovoru za službenu stranicu saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti