Zahirović: Imamo strašne pojedince

Zahirović: Imamo strašne pojedince

Mladi Adnan Zahirović sinoć je protiv Bjelorusije potvrdio da se radi o veoma kvalitetnom igraču, koji je definitivno izborio svoje mjesto u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

"Nadali smo se ovoj pobjedi. Zaslužili smo ta tri boda, iako je utakmica bila jako teško, mi smo na svojoj strani imali ovu fanstastičnu publiku. Dobro je da su nam se rezultati poklopili i sada protiv Luksemburga nam trebaju tri boda. Treba biti realan i reći da u tom susretu zaista očekujemo tri boda", kazao je nakon pobjede nad Bjelorusijom Zahirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.