Spartak Nalchikov nogometaš o sutrašnjoj utakmici

Zahirović: Možda se jednom u životu igra protiv Brazila

Bh. reprezentativac Adnan Zahirović smatra da će utakmica s Brazilom biti atraktivna, te da motivacije u našim redovima neće nedostajati.

"Sigurno da će biti jedna dobra i atraktivna utakmica. Svi znamo ko je i šta je Brazil. Bit će to dobar test za ovu našu generaciju. Problema s motivacijom neće biti. Možda se jednom u životu igra protiv Brazila", izjavio je Zahirović, između ostalog, za SportSport.ba i dodao

"Čuo sam da se Lulić povrijedio, žao mi je što on neće biti u ekipi".

"Daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat. Zbog nas, zbog atmosfere u ekipi i naših navijača. Očekujem borbenu utakmicu i nadam se pozitivnom rezultatu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.