Zahirović na klupi presjedio remi Nalčika
Bogdan Milić

Ruska Premier liga : Nalčik - Volga 1:1

Zahirović na klupi presjedio remi Nalčika

Spartak Nalčik i Volga Novgorod u okviru devetog kola ruske Premier lige podijelili su bodove odigravši 1:1. Cijeli susret na klupi je presjedio Adnan Zahirović.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale, a odmah na početku drugog dijela Vladimir Eshtrekov se odlučio u igru uvesti Bogdana Milića. Upravo crnogorski napadač donio je prednost Spartaku u 59. minuti.

Sa druge strane Omari Tetradze je također pogodio sa izmjenom. Mate Vatsadze ušao je u igru u 60. minuti, a u posljednjim trenucima utakmice Gruzijac donio je bod Volgi.

U gostujućem sastavu nije bilo bh. internacionalca Mersudina Ahmetovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti