Zahirović: Naši uspjesi nisu slučajni, zaslužili smo pobjede

Fudbaler Željezničara zadovoljan

Zahirović: Naši uspjesi nisu slučajni, zaslužili smo pobjede

Fudbaler Željezničara Adnan Zahirović ove je zime stigao na Grbavicu, a već u prvim utakmicama u plavom dresu pokazao je da će biti veliko pojačanje za ovaj klub.

Period adaptacije na novu sredinu i upoznavanja sa saigračima je prošao, Zahirović je već odigrao nekoliko službenih utakmica u dresu Željezničara i za Sportsport.ba je istakao kako je izuzetno zadovoljan dosadašnjim razvojem situacije.

"Mislim da sada iskreno mogu reći da sam veoma zadovoljan. Ekipa igra dobro, nanizali smo šest pobjeda koje smo stvarno i zaslužili. U i oko našeg kluba vlada dobra atmosfera, kao i među navijačima, i ništa nije slučajno. Mislim da u nastavku sezone možemo biti samo još bolji i bolji", rekao je Zahirović, koji je prokomentarisao i svoj individualni rad:

"Svojim igrama sam zadovoljan. Poslije Izraela sam imao 'lufta' petnaestak dana, nisam bio s ekipom već sam trenirao sam. Za mene je bitno da sam tu i da radim sa timom, a već sam rekao da možemo samo biti još bolji i dodatno podignemo formu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaler Željezničara ističe da mu je za sada najdraža utakmica ona protiv Širokog Brijega na Grbavici u prvom kolu proljetnog dijela sezone.

"Mislim da su sve utakmice bile dobre na neki svoj način. Teško je uživati u nekom dobrom fudbalu posebno na ovakvim terenima, a to je normalno u Bosni. Po meni, pobjeda protiv Širokog Brijega je nekako bila specijalna. Nadam se takvoj atmosferi i protiv Olimpica, jer bi bilo sjajno nastaviti seriju pred punim stadionom", zaključio je Adnan Zahirović.


Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi