Zahirović ne igra, Nalchik niže poraze

Rostov slavio na Spartak stadionu

Zahirović ne igra, Nalchik niže poraze

Edmir Škorić

Sve standardniji bh. reprezentativac Adnan Zahirović skoro da je zaboravljen u svom Spartak Nalchiku. Ni ovaj put nije dobio priliku, ali je njegov tim ponovo poražen.

Zahirović već nekoliko kola sjedi na klupi Nalchika, a njegova momčad niže poraze. Na Spartak stadionu poraženi su od Rostova. Minimalnu pobjedu gostima osigurao je Rumun Razvan Cocis pogotkom u 83. minuti. Za goste je svih 90 minuta branio hrvatski golman Stipe Pletikosa.

Naš reprezentativac, dakle, nije ulazio u igru i doista ne znamo zbog čega, jer smo se svi uvjerili u njegove kvalitete u utakmicama u dresu BiH reprezentacije. Nalchik je pretposljednji sa 17 bodova i već sada nalazi se u dosta  teškoj situaciji. Rostov, pak, ovom pobjedom napušta donji dio tabele.

U redovima Rostova danas nije bilo iskusnog bh. internacionalca Dragana Blatnjaka.


Ruska Premier liga, 23. kolo:

Spartak Nalchik - Rostov 0:1 (Cocis 83)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti