Zahirović: Prihvaćen sam fenomenalno

Sjajna partija veznjaka Spartaka

Zahirović: Prihvaćen sam fenomenalno

Prijateljski susret Bosne i Hercegovine u prvi plan je izbacio jedno novo ime. Radi se o nekadašnjem veznjaku Čelika, koji danas sa dosta uspjeha nastupa u Spartak Nalčiku, Adnanu Zahiroviću, na čiji račun su nakon susreta stizali komplimenti sa svih strana.

Adnan Zahirović na sredini terena je odigrao vrhunski. Pokazao je da na poziciji zadnjeg veznog imamo sjajnog igrača za budućnost i da će biti dostojna zamjena iskusnom Elviru Rahimiću.

Njegovom igrom oduševljeni su svi, kako selktor, tako i njegovi saigrači, a za SportSport.ba nakon susreta Zahirović govori:

"Prije svega želim se zahvaliti publici na podršci koju smo imali tokom svih 90 minuta. Mislim da sam odradio ono što je selektor od mene tražio i nadam se da ću i u narednim akcijama dobijati priliku".

Veznjak Spartaka prezadovoljan je načinom na koji su ga primili iskusniji saigrači.

"Odlično su me svi prihvatili i zbog toga sam im zahvalan. Atmosfera u reprezentaciji je doista fenomenalna. Mislim da smo dobro odigrali, iako smo bili oslabljeni. Dali smo sve od sebe i malo nam je nedostajalo da trijumfujemo", rekao je Zahirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti