Zahirović strijelac u remiju Spartaka

Prvijenac bh. veznjaka u dresu ruskog kluba

Zahirović strijelac u remiju Spartaka

Spartak Nalchik remizirao je u trećem kolu ruske Premier lige sa Zenitom 2:2, a prvi gol za domaće postigao je naš Adnan Zahirović.

Zenit je veoma rano poveo. Aleksandr Kerzhakov u 7. minuti matirao je Otta Fredriksona. Sa prednošću gostiju do 1:0 otišlo se na odmor.

Bosanskohercegovački internacionalac u 60. minuti na asistenciju Igora Portnyagina vraća nadu Spartaku. Ovo je bio prvijenac bivšeg veznjaka Čelika u dresu ruskog kluba.

U posljednjih deset minuta još dva gola. Prvo je Danko Lazović vratio prednost gostima, da bi dvije minute prije kraja susreta Roman Kontsedalov pogodio za 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti