Zahirović: U Lisabon se idemo nadigravati

Odluka pada u Portugalu

Zahirović: U Lisabon se idemo nadigravati

Adnan Beganović

Prije početka večerašnjeg susreta pomalo smo se bojali da li će Adnan Zahirović moći parirati Ronaldu, no pokazalo se da je to bilo bespotrebno. Zahirović je sjajno odradio svoj posao za šta zaslužuje sve čestitke.

"Sve kada se sabere i oduzme ne možemo biti nezadovoljni. Pokazali smo da se možemo nositi sa Portugalom. Imali su oni nekoliko prilika, ali i mi smo u par navrata opasno zaprijetili, tako da je rezultat realan. Teren je bio težak, u Lisabonu će biti mnogo bolji i tamo se idemo nadigravati", rekao je Zahirović nakon susreta.

"Što se tiče moje igre mogu samo reći da ći igrati gdje god odluči selektor. I ne samo ja, nego i svi reprezentativci. U Lisabonu će biti drugačija atmosfera, no siguran sam da će biti mnogo naših navijača, uostalom kao i na svakom gostovanju. Došlo je vrijeme da ova generacija ode na veliko takmičenje i iskreno se nadam da ćemo to ostvariti", dodao je bivši fudbaler Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti