Zahovič: Možemo iznenaditi Srbiju

Zahovič: Možemo iznenaditi Srbiju

Iako je Slovenija u prvoj utakmici kvalifikacija poražena na svom terenu od Sjeverne Irske, jedan od najboljig igrača Slovenije svih vremena, Zlatko Zahovič, veliki je optimista pred gostovanje Zmajčeka u Beogradu kod Srbije.

"Slovenija obožava da je potcijene, pitajte Ruse. U ovom trenutku je teško nakon poraza od Iraca, ali mi smo baš najjači kad je najteže. I Italijani su vjerovali da će lako sa nama", rekao je Zahovič, te dodao kako Srbija ima svoji slabosti.

"Gledao sam ih protiv Novog Zelanda, vezni red je spor, odbrana je granitna. Upravo na tu sporost bi Slovenija trebalo da se koncentriše. Naša kontra je veliki adut, borbeni smo i znamo da držimo loptu", zaključio je bivši igrač Partizana, Porta, Benfice, Valencije, Olympiakosa, Guimaraesa...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.