Zahovič: U prednosti smo, Dinama u Mariboru očekuje pakao

Slovenci zadovoljni i optimistični

Zahovič: U prednosti smo, Dinama u Mariboru očekuje pakao

Adnan Beganović

U prvom susretu 4. prekola Lige prvaka Dinamo je sinoć u Zagrebu sa 2:1 savladao Maribor, no i pored poraza u redovima slovenačke momčadi su uvjereni u prolaz.

Sportski direktor Maribora, momčadi koja je u 2. pretkolu bila bolja od Željezničara, Zlatko Zahovič, nakon sinoćnjeg susreta izjavio je da Dinamo nema nikakvih izgleda za prolaz dalje.

"Da je rezultat bio nešto drugačiji uopšte ne bi bilo nezasluženo. Imali smo nekoliko odličnih prilika za  pobjedu, no Dinamo je bio sretniji i spretniji", izjavio je Zahovič.

"Prednost je sada na našoj strani, a Dinamo u Mariboru čeka pravi pakao. Imamo recept kako se suprostaviti Dinamu. Modri doista nisu svjesni šta ih očekuje u revanšu, u toj užarenoj atmosferi nema šanse da ne ostvarimo plasman u Ligu prvaka", dodao je Zahovič.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.