Zahovič:Slovenija će biti bolja od Engleske

Reakcije na žrijeb za SP

Zahovič:Slovenija će biti bolja od Engleske

Adnan Beganović

Najbolji strijelac u istoriji fudbalske reprezentacije Slovenije, danas sportski direktor Maribora, Zlatko Zahovič, uvjeren je da će njegova reprezentacija biti pobjednik Grupe C na Svjetskom prvenstvu.

"Englezi su svakako favoriti grupe i dobro je što posljednju utakmicu igramo protiv njih, jer bi do tada sve već moglo biti odlučeno. Moramo biti oprezni jer SAD ima jaku reprezentaciju, a oni koji će podcijeniti Alžir mogli bi se jako iznenaditi. Većina njihovih reprezentativaca nastupa u francuskim klubovima, tehnički su nadareni, brzi i jaki", reka je Zahović i dodao:

"Slovenija će biti pobjednik grupe, Engleska druga u njoj, a slijedit će ih SAD i Alžir. Engleska reprezentacija puna je zvijezda i izraženog ega. Nisu u stanju provesti mjesec i pol dana zajedno a da se ne posvađaju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.