)
Zakarić: Razočaran sam, osjetio sam bolove u aduktoru

Veznjak Širokog Brijega za SportSport.ba

Zakarić: Razočaran sam, osjetio sam bolove u aduktoru

Nakon Sejada Salihovića i Ermina Bičakčića selektor Safet Sušić, po svemu sudeći neće moći računati na još jednog reprezentativca u dvomeču sa Velsom i Belgijom. 

Zbog povrede aduktora Goran Zakarić neće biti spreman za duel svog Širokog Brijega protiv Travnika na Piroti, koji je na rasporedu danas, ali po svemu sudeći ni za duele sa Velsom i Belgijom. 

"U subotu sam na treningu osjetio jak bol u aduktoru i odmah sam prekinuo trening. Nisam danas ni u kombinacijama za duel sa Travnikom, a zbog povrede nisam ni otputovao sa ekipom," kaže Zakarić. 

Veznjak Širokog Brijega pojavit će se danas u "Zmajevom gnijezdu", kako bi sa doktorima našeg nacionalnog tima utvrdio koliko je povreda ozbiljna. 

"Moja je dužnost da se do šest sati pojavim u Zenici. Tu ću sa doktorima vidjeti koliko je ozbiljna moja povreda, pa ćemo donijeti odluku o mom nastupu. Sigurno je da sam razočaran, ali Bože moj. Sada je bitno da što prije zaliječim tu povredu," riječi su Zakarića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti